Benvinguts al paradís de la relaxació i la salut

Benvinguts

Li donem la benvinguda al nostre centre de teràpies naturals per millorar el seu benestar.

Lourdes Moya és terapeuta des de l'any 1995, especialitzada en trtamientos alternatius per millorar la salut i benestar, amb tècniques no invasives i de comprovat benefici. Les tècniques que realitza al centre de teràpies són: quiromassatge, aromateràpia, acupuntura i massatge amb pedres calentes. De totes aquestes tècniques pot obtenir més informació a l'apartat de teràpies. Akjfaksdkf sadlsĺfśñ sadlfśladfśdla sadlfśalfñślf sdlfślfśadlfśalfslafl. fjasjsadñjf lskdajflksjfs sjdflksj sjkdfñlkfs sdklflñsdkfsñla skjflñskd. jsdfkjskadjflk lkjfsdkljf sjflskajfkl sjfklsajflskdj ljfkls djfklsjf nm,vnxcm,nx,cmnvm.

Pedres calentes


És un massatges amb pedres calentes i fredes És una teràpia oriental mil · lenària que té molts beneficis tant per a la nostra salut física i psíquica. Aquesta teràpia és molt relaxant, estimula els nostres sentits, oxigena la sang i equilibra els nostres chakras o centres energètics, donant-nos una sensació agradable d'harmonia.

Entra al nostre apartat de teràpies per poder conèixer millor aquesta i més teràpies que realitzem.

Instal·lacions


Les nostres instal · lacions estan pensades perquè puguin sentir-se tranquils i relaxats tant quan esperen al jardí o ja a la sala de teràpies. Tots els clients disposaran d'un set de bany, compost d'esponja, sabó i un oli essencial.

Entra al nostre apartat d'Instal·lacions per poder conèixer-les millor.

Localització


Ens podran trobar a la localitat de Castellar del Vallès, al centre del poble. Al carrer Barcelona número, 5, local 3. A la façana podran veure el nostre cartell.


Entra al nostre apartat Local·lització per poder veure el mapa d'accés i més dades de contacte.